Priserne er vejledende. Ved besigtigelse angives en nøjagtig pris.

Enkelt rum

Fra 3.995 kr

1-vær lejlighed

Fra 6.995 kr

2-vær lejlighed

Fra 11.495 kr

3-vær lejlighed

Fra 13.495 kr

01.

Indvendigt malerarbejde

Malerfirmaet København ApS udfører næsten alle slags opgaver indenfor indvendigt malerarbejde. På vores hjemmeside kan du med få klikke få tilsendt et malertilbud online. Tilbuddet er Selvfølge helt gratis og ud forpligte. 

02.

Maling af lejlighed med vedligeholdeseskonto

Vidste du at du kan bruge vedligeholdelseskontoen til at hyre en professionel maler til at få malet din lejlighed? Så får i et godkendt arbejde som faktisk ikke vil være dyre end hvis i selv skulle ud og købe maling og bruge tid på det.

03.

Maling af flyttelejlighed

Er du bange for at miste dit depositum?

Hos malerfirmaet København ApS oplever vi at beboeren få en stor regning efter de er fra flyttede fra deres lejemålet. Som de ikke havde regnet med.  Beløbet bliver ofte trukket fra deres depositum. Vi løser opgaven så du får din depositum tilbage og slipper med at få en ekstra regning udover.

04.

Gulvslibning & Polishbehandling

Malerfirmaet København ApS tilbyder gulvslibning og polishbehandling. Er dine gulve ikke hvad de har været en gang, tilbyder vi at give dit gulve et helt nyt og flot udseende, samt et bakterie fri gulv.

05.

Maling af hus invendigt

Trænger hele din facade til en gang frisk maling?  Hvad koster maling af pudset facade? Malerfirmaet København ApS har altid et godt tilbud på udvendigt maling af hus. Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig.

06.

Maling af trappeopgang

Hos Malerfirmaet København ApS har vi hjulpet mange boligforeninger med at renovere og istandsætte deres trappeopgange. En flot og nyistandsat trappeopgang danner altid et godt førstehåndsindtryk.