Kompetent malerfirma i Københavnsområdet

Malerfirmaet København ApS løser praktiske serviceopgaver for den offentlige sektor og private sektor, dem som har en indvendig vedligeholdes konto. Boligforeninger, kliniker, institutioner, virksomheder osv.

Vores primære serviceområder er malerservice og gulvservice

Malerfirmaet København ApS tilbyder såvel løsning af de enkelte serviceopgaver eller pakkeløsninger med flere serviceopgaver, som tilpasses den enkelte kundes behov og krav. Der kan opnås store besparelser ved at vælge malerfirmaet København ApS som samlet leverandør.

Der vi også tilbyder gulvservice til gode prise og en hovedrengøring. Dette benytter de fleste har en flytte lejlighed de skal flytte fra og vil sikre sig at få deres depositum tilbage.

Vores malermester som gennem mange års erfaring i branchen, kan sikre jer en professionel gennemgang af opgaven, beregningsfrit.

Så enkelt er det indhent dit gratis tilbud online på vores hjemmeside www.malerfirmaet –kbh.dk

Vores erfaringer viser, at vi i 9 ud af 10 opgaver vi besigtiger, kan tilbyde løsninger som er langt bedre og billigere. Malerfirmaet København ApS bestræber sig på altid at levere varen med fokus på kundens behov.

100 % pris- og tilfredshedsgaranti, uden at gå på kompromis med kvalitet

Mulighed for at justere løbende i aftalen, hvis der ønskes ændringer

Tillid, troværdighed og godt samarbejde er altafgørende

Kontakt os idag

Malerfirmaet København bruger udelukkende svanemærket maling
Vi bruger udelukkende kvalitetsmaling
eublomst certifikat hos malerfirmaet københavn