Prisgaranti

Malerfirmaet København ApS tilbyder prisgaranti, hvis du modtager et billigere tilbud. Det skal som minimum indeholde de samme fordele, som du har hos Malerfirmaet Købehavn ApS.

Forudsætningen er, at den tilbudsgivende ikke har fået aktindsigt i vores priser og arbejdsplaner. Du kan med fordel indhente et tilbud her

satisfaction guarantee, 100 satisfaction, seal

Tilfredshedsgaranti

Malerfirmaet København ApS er stolte af – som en af de få virksomheder i Danmark – som tilbyder både nuværende, og kommende kunder tilfredshedsgaranti på nogle opgaver. For os som virksomhed er kundens mening vigtigere end alt andet, og vi har derfor udviklet vores helt egen og unikke garantiordning.

Det betyder tilfredshedsgarantien

Vi gør altid vores bedste – og endda lidt mere. Men på trods af det kan der stadig ske menneskelige fejl. Dem retter vi naturligvis altid op på, så hurtigt som overhovedet muligt. Og hvis du stadig ikke er tilfreds, krediterer vi dig for det udførte arbejde. Uden diskussion. Via Døgnservice kan du altid få fat på en ledende medarbejder, som på stedet kan sørge for, at problemet bliver løst med det samme. Nemt og bekvemt for dig – og med garanti for fuld tilfredshed.

VIL DU VIDE MERE OM VORES TILFREDSHEDSGARANTI? SÅ KONTAKT OS PÅ Tlf. 25 79 25 25 eller benyt kontaktformularen

Kontakt os

Ring til Ismail Bohmidi

+45 25 79 25 25

Send en mail til

maler@kontormail.dk

Find os her

Falkoner Allé 128 st, 2000 Frederiksberg

Send en besked