Skal vi hjælpe med din næste maleropgave på Frederiksberg?

Pris og tilfredshedsgaranti på alt arbejde udført på Frederiksberg

Leder du efter et malerfirma på Frederiksberg? og trænger dit hjem til et frisk pust? Malerfirmaet København ApS tilbyder at hjælpe med dit næste bolig projekt. Vi tilbyder altid pris og tilfredshedsgaranti på alle vores opgaver. Kontakt os idag for et uforpligtende tilbud og modtag svar på under 24 timer!

Ring til os på 25 76 76 76 eller send en mail på info@malerfirmaet-kbh.dk

Erfarent malerfirma på Frederiksberg

Malerfirmaet København ApS består af et hold af uddannede fagfolk, som alle hver især udfører en bred vifte af maleropgaver indenfor malerbranchen. Derfor kan vi garantere dig 100% tilfredshedsgaranti. Du kan læse mere om garantien her

Med flere års erfaring i firmaet er vi sikker på at kunne løse de fleste typer af opaver. Du kan se en oversigt over hvilke typer af maleropgaver vi udfører her.

Transparente priser uden skjulte gebyrer

Vi kan prale over at kunne tilbyde nogle af landets skarpeste priser på maleropgaver på Frederiksberg. Hvis du vælger os er alt kørsel altid gratis og medregnet i prisen uanset hvor du bor. 

Vi tror på et tæt sammenarbejde og håber på at kunne blive din foretrukne maler til fremtidige maleropgaver. Lyder det spændende og tror du vi er et godt match? Kontakt os idag for en uforpligtende snak eller indhent tilbud og modtag et prisoverslag indenfor 24 timer. Nemmere bliver det ikke!

Hvorfor vælge os?

Kvalitetsmaling

Alt vores maling er svanemærket hvilket betyder at malingen er miljøvenlig.

Uforpligtende tilbud

Vi bestræber os på at indsende et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

Garanti på opgaverne

Alt arbejde udført af malerfirmaet København er indordnet en pris og tilfredshedsgaranti.